MIKSI HANKKIA SUP-LAUTA LOPPUKESÄSTÄ – ”Parhaat hinnat”

SUP-lauta

SUP-lautailu on täydellinen tapa viettää kesäpäivää

  ja sen suosio kasvaa kohisten. Miksi juuri loppukesä on oivallinen aika hankkia oma SUP-lauta!

– Elokuu on oivallinen ajankohta hankkia oma SUP-lauta, sillä nyt myydään viimeisiä kesätuotteita poistohinnoin. Erityisesti SUP-lautoja saa nyt huomattavasti edullisemmin kuin alkukesästä. SUP-lauta kannattaa hankkia loppukesää ja syksyä varten sekä tulevia kesäseikkailuja silmällä pitäen.

Miten tunnistaa laadukas lauta?

Laudan valmistusmateriaalilla on suuri merkitys sen kestävyyteen ja suorituskykyyn. Lautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota SUP-laudan materiaaliin ja sen ominaisuuksiin, kuten vakauden tunteeseen.

– Erityisesti aloittelijoiden ja keskitason harrastajien kannalta vakaus ja helppokäyttöisyys ovat SUP-laudan tärkeimpiä ominaisuuksia. Laudan vakautta vaikuttavat sen materiaali, koko ja muotoilu. Mitä vakaampi lauta on, sitä mukavampaa sen päällä on meloa, eikä esimerkiksi aloittelijan tarvitse pelätä kaatumista.

Ilmatäytteisten SUP-lautojen suosio ei näytä hiipuvan. Ilmatäytteiset SUP-laudat valmistetaan dropstitch-tekniikalla, jotta materiaali kestää korkean ilmanpaineen.

SPINERA LET’S PADDLE 11.2

– Tämän kesän suosituin SUP-lauta on ollut SPINERA LET’S PADDLE 11.2, joka on poikkeuksellisen vakaa ja kantava. Yleensä ilmatäytteiset SUP-laudat kestävät enintään 135 kiloa, mutta AQUA MARINA MAGMA 11.2 -lauta kantaa jopa 150 kiloa, joten sen päällä voi huoletta meloa, joogata tai treenata, ja sillä voi suppailua harrastaa yksin, kaksin tai jopa kolmistaan.

 

Kolmen metrin lauta mahtuu reppuun

Ilmatäytteisen SUP-laudan etu on sen kätevä kuljetettavuus. AQUATONE NEON 9.0 (Pituus: 9’0″ / 274 cm)  mahtuu kantoreppuun, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin retkille tai rantapäiville.

– Monet ovat huomanneet kovakuoristen lautojen kuljetus- ja säilytysongelmat. Ilmatäytteinen lauta voidaan tyhjentää ja taitella kokoon, jolloin se kulkee helposti mukana kantorepussa ja mahtuu esimerkiksi auton takakonttiin. Lauta on kätevä ottaa mukaan seikkailuihin, eikä sen talvisäilytys aiheuta ongelmia.

Tutustu valikoimaamme osoitteessa veneilytarvikekauppa.fi, ja löydät laajan valikoiman laadukkaita SUP-lautoja ja tarvikkeita.

PINERA LET’S PADDLE 11.2 -lautasettiin kuuluvat laudan lisäksi kaksisuuntainen pumppu, mela, evä, karkuremmi ja korjaussarja. Kaikki mahtuu mukana tulevaan kätevään kantoreppuun.

Nyt voit säästää suuria summia

Vaikka kesä on jo pitkällä, vesillä vietettäviä päiviä on vielä jäljellä.

– Loppukesä ja syksy ovat suosikkiaikoja SUP-lautailuun. Vesistöt ovat rauhallisempia kuin keskikesällä, joten on ihanaa nauttia aalloilla lipumisesta ja luonnon tarkkailusta.

Loppukesällä kauppiaat tyhjentävät varastojaan tulevaa sesonkia varten, joten tarjoukset ovat usein vertaansa vailla. Korhonen kannustaa toimimaan nopeasti, jos haluaa nauttia vesillä olosta huomattavasti edullisemmin kuin alkukesällä. Loppukesällä hankittu SUP-lauta on myös valmiina ensi kesää varten, joten suppailusta voi nauttia heti toukokuun ensimmäisistä lämpimistä päivistä lähtien.

– Suosikkimalleja on enää rajoitettu määrä jäljellä. Esimerkiksi suosittu SPINERA LET’S PADDLE 11.2 ei pysy kaupoissa pitkään näillä tarjoushinnoilla. Jos haluat nauttia vesillä olosta loppukesällä, nyt on viimeinen hetki toimia. Kun tämä erä myydään loppuun, uutta erää joutuu odottamaan ensi kesään saakka, ja hinnat ovat aina kauden alussa korkeampia.

Tervetuloa veneilytarvikekauppa.fi sivustollemme löytämään täydellinen SUP-lauta seikkailuihisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *